Helende Reis

De Helende Reis is een reis door je onderbewustzijn, waarin je pijn die vast zit in je systeem kunt opruimen. Door te putten uit je eigen Bron wordt je zelfgenezend vermogen aangesproken. Een Helende Reis is een liefdevolle, bevrijdende en helende ontmoeting met jezelf, en met dat in jou wat groter is dan jij. Ik heb de Helende Reis vaak gemaakt en velen tot gids gediend. Wil je deze reis ook maken, neem dan contact met me op. Een reis duurt 1-3 uur en ik vraag er €65 voor. Kijk voor meer info op www.thejourney.com.

Aanbevelingen:

Tara is met liefdevolle aandacht, geduld en compassie mijn begeleider geweest op een aantal Helende Reizen. De ontvangst in sfeervolle en lichte werkruimte was aangenaam. De zorgzaamheid van Tara en haar luisterend hart boden mij een veilig basis. Stap voor stap leidde Tara mij door pijnlijke, verdrietige en angstige momenten naar de bron van onvoorwaardelijke liefde.
– CL
Tara is voor mij de perfecte begeleider van een Helende Reis. Ik voel haar ervaring; ze is zeer bekwaam, zegt op het goede moment de juiste dingen, ze zegt niks te veel of te weinig, ze is buitengewoon liefdevol, helder en toegewijd. Zeer van harte aanbevolen !
– ED
De Helende Reizen met Tara als reisleidster helpen me te ontdekken dat ik verder kan op mijn levensweg waar het leek of ik bij een blinde muur was aangekomen. De setting is veilig en helemaal ingericht om mij te ondersteunen. Tara moedigt me aan vergeten krachtbronnen terug te vinden en in te zetten. Zo’n blinde muur blijkt dan bijvoorbeeld gebouwd van weggestopte emoties, en ze uiten en opruimen is gewoon mogelijk! Dan liggen vrijheid en verbinding weer in het verschiet. Ik keer altijd met een verrijkende souvenir terug van zo’n reis. Die voeden mijn zelfvertrouwen en vrede met het leven. Tara is betrokken reisgezelschap met een neus voor onontdekte schatten!
– AvT