Wicca Jaartraining

Jaartraining_met_zon

In deze jaartraining eren en vieren we het leven, met alles wat daarbij hoort. We komen bij elkaar rond de acht jaarfeesten: de zonnewendes, de equinoxen en vier belangrijke momenten daartussen. We verbinden ons met wat er dan in de natuur en in onszelf gebeurt. We onderzoeken welke thema’s er voor ons spelen op het moment in het jaar, en hoe we die het beste tegemoet kunnen treden. We verbinden ons met elkaar, de vier elementen en de Bron van het leven. We verbinden ons met voorouders en bondgenoten. We verbinden ons met de diepere lagen van ons bewustzijn en leren hun schatten kennen. Gaandeweg leer je krachtige magie bedrijven die je leven diepgaand kan beïnvloeden.

Onder magie versta ik niet meer en niet minder dan het verwerkelijken van intentie. Het is dat wat je wilt met zoveel kracht gaan uitstralen dat het kan gebeuren. Dit vereist helderheid, wil, moed en inzet. Magie is niet ergens om vragen, iets afdwingen of manipuleren, maar een actieve daad van transformatie die begint in onszelf.

Deze jaartraining is een empowerment training en priestess training ineen.

Empowerment: we versterken onze eigen kracht en die van elkaar, door te helen wat gewond is, te bemoedigen wat zwak is, te ontwikkelen wat sterk is, en te volgen wat onze roeping is.

Priestess: dit wordt bedoeld als werkwoord. Het betekent dat je je dienstbaar maakt aan je ziel, aan dat in jou wat groter is dan jij; dat je dit handen en voeten geeft in je dagelijks leven; en dat je rituelen die de levenskracht in en om ons eren (mee) gestalte kunt geven.

klik hier voor meer informatie over de jaartraining.