Tara

scheppende kracht dienen

visie

In mijn visie is al het leven, inclusief het mijne, heilig en met elkaar verbonden. daarom verdient al wat leeft mijn respect.

Tara

Ik ben een hartstochtelijk liefhebber van de Aarde en de natuur. Mijn roeping is het Leven te dienen en dit gestalte te geven in mijn dagelijks leven. Een belangrijk instrument daarbij is me verbinden met wat groter is dan ik. Alleen zo kan ik recht doen aan mijn missie, en aan belangen die de mijne overstijgen. Dit vertaalt zich in liefdevolle relaties, een bewuste en eenvoudige leefstijl, en betekenisvol werk waar ik mezelf in kwijt kan.

Ik studeerde een aantal jaren theologie en natuurgeneeskunde maar koos al vroeg mijn eigen pad. Ik verdiepte me in spirituele tradities uit oost en west en zette een meditatieschool op. Daarnaast volgde ik trainingen in meditatie, ademwerk, massage, Tantra, Focussen, de Helende Reis en wicca. In mijn huidige ontdekkingsreis verken ik de kracht van dans.

Qua werk heb ik een achtergrond in natuurvoeding, onderwijs en de transitie naar duurzaamheid. Momenteel werk ik in de zorg. Daarnaast geef ik sessies en trainingen in empowerment. Zie daarvoor mijn andere website: www.schoolvoorwicca.nl.