Tara

Ik ben een hartstochtelijk liefhebber van de Aarde en de natuur. Mijn roeping is het Leven te dienen en dit gestalte te geven in mijn dagelijks leven. Een belangrijk instrument daarbij is me verbinden met wat groter is dan ik, zodat ik recht kan doen aan mijn missie en aan belangen die de mijne overstijgen. Dit vertaalt zich in liefdevolle relaties, een bewuste en eenvoudige leefstijl, en betekenisvol werk waar ik mezelf in kwijt kan.

Ik studeerde een aantal jaren theologie en natuurgeneeskunde maar koos al vroeg mijn eigen pad. Ik verdiepte me in spirituele tradities uit oost en west en zette een meditatieschool op. Daarnaast volgde ik trainingen in meditatie, ademwerk, massage, Tantra, Focussen en de Helende Reis.

Ik maakte zeven jaar deel uit van een wicca coven en volgde de Reclaiming priestess training. Daarna was ik zeven jaar verbonden aan een maancirkel. In mijn huidige ontdekkingsreis verken ik de kracht van dans.

Qua werk heb ik een achtergrond in natuurvoeding, onderwijs en de transitie naar duurzaamheid. Momenteel werk ik in de zorg en de kinderopvang. Daarnaast geef ik sessies en trainingen in empowenment.